40 lat Gdańskiego Towarzystwa Fotograficznego / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1987)
Plakat rocznicowy. Na druku Żuraw wkomponowany w Falowiec. Nazwisko autora na prawej dolnej krawędzi.