40 lat Gdańskiego Towarzystwa Fotograficznego - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1987)
Plakat rocznicowy. Na druku Żuraw wkomponowany w Falowiec. Nazwisko autora na prawej dolnej krawędzi.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- plakaty; Plakaty -- 1970-2000.