Znaczenie Bożego ojcostwa dla ludzkości / Jean-Pierre Batut ; tł. Lucjan Balter. - Batut, Jean-Pierre (1954- )
1. Jedyny charakter Bożego ojcostwa. 2. W jakim sensie wszelkie ojcostwo wywodzi swą nazwę z ojcostwa Bożego?