Znaczenie Bożego ojcostwa dla ludzkości - Batut, Jean-Pierre (1954- ); Balter, Lucjan (1936-2010) (2003)
1. Jedyny charakter Bożego ojcostwa. 2. W jakim sensie wszelkie ojcostwo wywodzi swą nazwę z ojcostwa Bożego?
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Ojcostwo; Paterologia; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej