Wrocławskie "prospekty" raz jeszcze / Jakub Kostowski. - Kostowski, Jakub (1958-2006)
Tekst związany jest z wystawą "17 witraży B. Idzikowskiej wg F.B. Wernhera", pokazywaną we Wrocławiu w dniach 17.10.1997-31.05.1998.