Wrocławskie "prospekty" raz jeszcze - Kostowski, Jakub (1958-2006). (1998)
Tekst związany jest z wystawą "17 witraży B. Idzikowskiej wg F.B. Wernhera", pokazywaną we Wrocławiu w dniach 17.10.1997-31.05.1998.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Keywords: Werner, Friedrich Bernhard -- (1690-1776) -- wpływ; Werner, Friedrich Ludwig Zacharias -- (1768-1823) -- krytyka i interpretacja; Idzikowska, Barbara -- (1962- ) -- tematy, motywy; Witraże -- Polska -- Wrocław -- 1990-.; Wrocław (Polska) -- w sztuce