[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Transportowcy Oddziału Automobilistów zapraszają ... na Wielką Zabawę Letnią do lokalu "Polonii" za kanałem ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 24.08.1947 r. z udziałem orkiestry "Wicher".