[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Transportowcy Oddziału Automobilistów zapraszają ... na Wielką Zabawę Letnią do lokalu "Polonii" za kanałem ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 24.08.1947 r. z udziałem orkiestry "Wicher".
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.