[Afisz. Incipit] Chwała bohaterom Armii Czerwonej i Wojska Polskiego ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.