[Lange Brücke] B. Hellingrath. - Hellingrath, Berthold (1877-1954) (1926)
Długie Pobrzeże w Gdańsku widziane z Wyspy Spichrzów w kierunku północnym - od Długiego Pobrzeża nr 10 do Żurawia, z Ołowianką w głębi.