[Afisz. Incipit:] Dr Irena Przewłocka wygłosi prelekcję p.t. Przez trzy kontynenty ... - Związek Literatów Polskich (1949-1983). Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wykładzie 9.10.1950 r. w Domu Literatów w Sopocie.
Keywords: Związek Literatów Polskich (1949-1983). -- Oddział (Gdańsk) -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.