Gvstav Schvlze - Schulze, Hans (1904-1982).; Schulze, Gustav (1973)
Na prostokątnym kamieniu napis: Gvstav Schvlze, przed nim ścięty pień drzewa i kwitnąca roślina. Sygnatura artysty HS w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w