Ex Libris Alfred H. Ferguson / [Jan Battermann]. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1957)
Na pierwszym planie leżące nagie niemowlę, za nim ręka trzymająca ramkę, w głębi aparat fotograficzny na statywie, napis: Ex Libris Alfred H. Ferguson.