Ex Libris Alfred H. Ferguson - Battermann, Johannes (1909-1999).; Ferguson, Alfred H. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1957)
Na pierwszym planie leżące nagie niemowlę, za nim ręka trzymająca ramkę, w głębi aparat fotograficzny na statywie, napis: Ex Libris Alfred H. Ferguson.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.