[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Zarząd Miejski podaje do wiadomości ... oddany zostaje do użytku publiczności nowy plac targowy w Słupsku ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o oddaniu targowiska w listopadzie 1946 r.