[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Zarząd Miejski podaje do wiadomości ... oddany zostaje do użytku publiczności nowy plac targowy w Słupsku ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o oddaniu targowiska w listopadzie 1946 r.
Keywords: Handel -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.