[Afisz. Incipit] Wezwanie. Na podstawie zarzadzenia ministra ... w sprawie statystyki rolnej ... / Jerzy Skarżyński. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z wezwaniem do wypełnienia formularza statystycznego przez posiadaczy gruntów uprawnych 21.10.1946 r.