[Afisz. Incipit] Wezwanie. Na podstawie zarzadzenia ministra ... w sprawie statystyki rolnej ... - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z wezwaniem do wypełnienia formularza statystycznego przez posiadaczy gruntów uprawnych 21.10.1946 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.