Ex Libris Edward Testka - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Testka, Edward (1974)
Papierowa łódeczka na tle męskiej twarzy, u dołu napis: Ex Libris Edward Testka, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według cytowanej bibliografii.
Strona WBK w Łodzi, 10.02.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.