Mecz piłki nożnej Old-boyów "Wisła" contra "Straż pożarna". (Tczew : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu w ramach 50-lecia Straży Pożarnej w Tczewie 21.09.1947 r.
Keywords: Straż pożarna -- Polska -- Tczew -- historia; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła