Tss Stefan Batory - Polskie Linie Oceaniczne (Poland : [s.n.], 1977)
Menu obiadu z rejsu na TSS Stefany Batory 26.01.1977 r.
Szef kuchni - Janusz Muszyński.
Keywords: Stefan Batory (liniowiec oceaniczny).