[Afisz teatralny] Max Frisch - Biedermann i podpalacze = (Biedermann und die Brandstifter) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1999)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 28.10.1999 r. Duża Scena Teatru Wybrzeże. Opracowanie tekstu i reżyseria: Krzysztof Babicki, scenografia: Paweł Dobrzycki.