Gdańsk - ul. Elbląska porządkowanie terenu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia porządkowanie terenów zielonych w czynie społecznym przy ulicy Elbląskiej w Gdańsku, 15 maja 1977 r.