Ex Libris Wiktor Chrostowski "Rafał" / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1970)
Przedstawia kieszonkowy zegarek na cyferblacie samochód, u dołu napis: Ex Libris Wiktor Chrostowski "Rafał". Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.