Ex Libris Zdzisława Dąbka / Ryszard Koper. - Koper, Ryszard (1942- ). (1984)
W obramowaniu w ząbki, na książkach kałamarz i gęsie pióro, napis: Ex Libris Zdzisława Dąbka, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.