Bóg Ojciec, Prawda objawiona / Jean Galot ; tł. Lucjan Balter. - Galot, Jean (1919-2008)
1. Objawienie Bożego ojcostwa w Starym Testamencie. 2. Nowe spojrzenie na Ojca. 3. Imię nowe. 4. Nowe objawienie ojcostwa. 5. Nowe ojcostwo. 6. Nowy kult.