[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na skutek zarządzenia Wojewody Gdańskiego z dn. 19 maja 1947 r. ... / Prezydent M. Gdyni. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz dotyczący zwalczania zarazy pryszczycy u zwierząt racicowych.