Ex libris Gerardo Bagdonavičaiis / G. B. - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986) (1929)
Postać kroczącego mężczyzny. U dołu napis: Ex libris Gerardo Bagdonavičaiis. Inicjały artysty i data w obrębie kompozycji.