[Afisz teatralny. Incipit] Komedio-Opera K. Kurpińskiego Zamek na Czorsztynie ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu Teatru Gdańskiego Zespołu Artystycznego, które miało miejsce 21-23.03.1948 r. w sali Teatru Miejskiego we Wrzeszczu.