Pragniemy kontynuować demokratyzację życia akademickiego - Jaruzelski, Wojciech (1923-2014). ([S.l. : s.n.], 1982)
Afisz propaganowy z okresu stanu wojennego.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- druki ulotne