Ex Libris Tadeusza Lesznera - Kulikowska, Maria (1895-1989).; Leszner, Tadeusz (1895-1967). (1940)
Popiersie właściciela en face, u dołu napis: Ex Libris Tadeusza Lesznera.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artystki i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.