Zbiory Ignacego Mosia Cke. - Kelma, Czesław (1912-1980) (1975)
Na tle otwartej księgi z napisem: Zbiory herb Poznania, po jego bokach skośnie napis: Ignacego Mosia. Niżej portret H. Sienkiewicza i gęsie pióro. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.