Kwiaty pod pomnikiem króla Jana III Sobieskiego w Gdańsku złożyli uczniowie szkół stoczniowych / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia uczniów szkoły Conradinum pod pomnikiem Jana III Sobieskiego na Targu Drzewnym w Gdańsku, wrzesień 1977 rok.