Kwiaty pod pomnikiem króla Jana III Sobieskiego w Gdańsku złożyli uczniowie szkół stoczniowych - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia uczniów szkoły Conradinum pod pomnikiem Jana III Sobieskiego na Targu Drzewnym w Gdańsku, wrzesień 1977 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Pomniki; Pomnik Jana III Sobieskiego (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie)