Danziger Luft-Reederei - Wiertz, Jupp (1888-1939). ([S.l. : s.n., 1930)
Przedwojenny plakat reklamujący loty z Gdańska do Królewca, Memel i Rygi.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Transport lotniczy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- plakaty; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne