II Krajowa Konferencja Nautologiczna - Krajowa Konferencja Nautologiczna 1988 ; Koszalin).; Polskie Towarzystwo Nautologiczne (Koszalin : [s.n.], 1988)
Program konferencji, która odbyła się w Koszalinie 6-8 maja 1988 r.
Keywords: Bałtyk (morze) -- konferencje