Gdańsk Długi Targ 20 - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1945)
Przedstawia szczyt kamienicy przy ulicy Długi Targ 20 w Gdańsku, około 1985 roku.
Autor według pieczątki na rewersie.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk