Z ksiąg jerzego fusieckiego / [Stanisław Dąbrowski]. - Dąbrowski, Stanisław (1892-1973) (1942)
Na karcie papieru napis: Z ksiąg jerzego fusieckiego, u dołu obok napisu otwarta książka i koń stający dęba.