[Ekslibris] Tadzia Presza Antykwariusza - Żarnowiecki, Andrzej (1931- ).; Presz, Tadeusz (1923-1997). (1980)
Na tle skrzydeł postać mężczyzny o sowiej głowie, z książką w ręku z napisem: Tadzia Presza, za nim stos ksiązek, na grzbiecie jednej z nich napis: Antykwariusza. Pod wyobrażeniem ołówkiem monogram artysty AŻ i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w