Szkoła podstawowa w Wojanowie. (1969)
Przedstawia harcerzy na warcie pod tablicą pamiątkową poświęconą Romualdowi Trauguttowi w szkole podstawowej w Wojanowie koło Pruszcza Gdańskiego, 15 listopada 1969 roku.