Szkoła podstawowa w Wojanowie. ([Miejsce nieznane], 1969)
Przedstawia harcerzy na warcie pod tablicą pamiątkową poświęconą Romualdowi Trauguttowi w szkole podstawowej w Wojanowie koło Pruszcza Gdańskiego, 15 listopada 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.