[Afisz. Incipit:] Teatr Ludowy z Elbląga ... wystawia ... rewiomontaz pelen humoru i smiechu p.t. "Werbel domowy". ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 27.04.1947 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego nr 16.