[Afisz. Incipit] Przepisy korzystania z mieszkań w domach administrowanych przez Zarząd Nieruchomości Miejskich m. Gdyni / H. Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z przepisami.