[Afisz. Incipit] Przepisy korzystania z mieszkań w domach administrowanych przez Zarząd Nieruchomości Miejskich m. Gdyni - Zakrzewski, Henryk (1897-?). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z przepisami.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne