Kto jeszcze takie listy umiałby pisać? / Jan Miodek. - Miodek, Jan (1946- ).
Recenzja książki: Na początku Kunstman wymyślił sobie Kulmową... Heinrich Kunstman - Joanna Kulmowa : listy 1966-2009 / Heinrich Kunstman, Joanna Kulmowa. Szczecin, 2016.