Full Moon - Šalamon, Arpad (1930- ). ([Miejsce nieznane], 2009)
Na tle czarnego kwadratu biały okrąg poprzecinany białymi krzyżującymi się liniami. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, tytuł pracy i symbol techniki graficznej.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty oraz przyklejona kartka z nazwiskiem, tytułem pracy, symbolem techniki graficznej i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Słowenia -- 1990-.