Ex Libris A. F. - Fery, Antal (1908-1994).; Fery, Antal (1908-1994). ([S. l., 1962)
Przedstawia literę F i gołąbka z gałązką w dziobie na tle litery A., z prawej strony napis Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf. i data.