Ex Libris Dra Józefa Ujdy : Państwo Rozwadów Wieś Brandwica - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Ujda, Józef (1932-2013). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1984)
W ramce z napisem: Ex Libris Dra Józefa Ujdy, okrąg z herbem szlacheckim u góry, u dołu budynek i człowiek w łódce, napis: Państwo Rozwadów Wieś Brandwica. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.