Ulica Długa, po odbudowie - szczytnice nowych kamieniczek [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1970)
Przedstawia szczyty kamienic przy ul. Długiej po odbudowie, w głębi fragment wieży Kościoła Mariackiego, 1970 r.