[Brama Mariacka w Gdańsku] - Seifert, Franciszek (1900-1964). ([Gdańsk], 1927)
Przedstawia fragment Długiego Pobrzeża w Gdańsku z Bramą Mariacką.
Miejsce powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
W prawym dolnym rogu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data: Seifert 27.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce